bubbel och tårta


Idag hade jag min familj och lite vänner över för tårta och bubbel i trädgården. Jag tror inte att jag kunde få en bättre dag för solen sken och magnolian vid däcket stod i storblom!

Min lilla hjälpreda garnerade barnens kladdkaka som jag och Cleo bakade i morse, vuxenvarianten blev en fransk chokladkaka från Raw Food house!Feeling blessed med alla fina människor jag har runt mig, vad vore livet utan familj och vänner?Passade på att föreviga både mamsen och pappsen idag. Vilken tur jag har att få ha just er båda till föräldrar!


Fick den finaste krukan av min kära vän Katarina, visst är den underbar med gräslökshår och allt;)

Vårbuketter och Ramslök från Österlen, i kväll ska jag göra ramslöks-pesto!

Wow, vilken helg jag har haft! Två nätter med lyxspa på Ystad Saltsjöbad med finaste pojkvännen plus en härlig tur på Österlen och idag bubblor och tårta i trädgården med familjen. Sen är det bästa av allt att vi har en hel härlig dag framför oss imorgon också.. Den vackra lila buketten kom med blombud från Mikas i Stockholm, man skulle nästan kunna tro att jag fyller jämt!

 
 
 
 
 
 

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *