A simple feast

I samarbete med Simple feast

Denna veckan har vi kört våra middagar från Simple Feast. Jag älskar att koppla bort momenten, planering, handling och krånglig tillagning. Att bara kunna öppna kylen, ta ut de smarta, väl packade lådorna som är gjorda av växtfiber och följa de enkla recepten för att skapa en god ekologisk och vegetarisk vardagsmiddag. Detta är ren och skär lyx för en trött, arbetande 3 barns mamma!

På bara 10 minuter svepte jag ihop en fluffig spanskt inspirerad Tortilla med en god romanesco-sås som jag serverade med stekt zucchini, blomkål, rosensallad och mandlar. Ja, ni hör ju!

Gillar att grönsakerna kommer hela så att alla sallader och tillbehör känns fräscha då man själv hackar och skivar precis innan man serverar.

Trots att jag älskar att laga mat inser jag att jag lätt kör fast i samma smaker och gamla hjulspår.. Att få lite nya idéer berikar även min egna matlagning. Som att sätta in hela gjutjärnspannan i ugnen, så smart och snyggt sätt att servera på dessutom! Kolla in alla Simple Feasts inspirerande recept här!

Barnen hjälper gärna till att fixa middagen när det är så enkelt och deras favorit denna veckan var helt klart Burritos med chili con Veggie som serverades med fänkåls-cevice, fullkornsris och majspuré. Fyllningen var lagad av karamelliserad lök, rotselleri och morötter som fått sin runda smak från varma kryddor som kanel, spiskummin och mörkt choklad. Super gott!

Vi lägger genast in ännu en veckas beställning, jag såg att nästa vecka var det både pizza, pyttipanna och currygryta på menyn som alla mina kids älskar! Om du vill prova Simple Feast så passa på och använd min kod, Malin10, som ger dig 10% vid din första beställning. Ibland måste man fuska lite och göra livet lite enklare för sig själv!

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *