Att göra om två solstolar


Det senaste veckorna har jag ägnat mig åt att rensa ut och organisera mitt hem inför hösten. Jag älskar känslan av att bli av med gamla saker som någon annan kommer att kunna ha användning av istället för att det ligger hemma hos mig bortglömt i en låda. Jag har varit på Myrorna och lämnat en massa säckar fulla med grejer som kläder, gamla dukar, porslin och leksaker. Jag har som vana att alltid ta en runda i butiken efter jag donerat något. Och ska jag vara helt ärlig är det inte ofta som jag går tomhänt tillbaka hem och visst hittade jag något fint även denna gången….

Jag har länge varit på jakt efter fina mattor eller plädar och nu hittade jag precis vad jag var ute efter! Två handvävda tunna mattor som kommer få en ny funktion. Jag har nämligen två gamla bambustolar som saknar sitsar och dom här kommer bli perfekta!

Lite fix och trix behövdes så klart, jag kortade bredden och sydde fållar. Det är exakt dom här projekten jag går i gång på, att ta något jag redan har hemma och uppdatera det med något återanvänt. Upcycling blir en uppgradering på produktionsskalan där något gammalt blir något nytt och mer exklusivt. Snällt mot plånboken, miljön och lyckan att få en unik produkt som ingen annan har, det gillar jag!!


Lite Amerikansk folklore-touch på min terass nu, stolarna är riktigt bekväma och är perfekta för både morgonkaffet och eftermiddagsluren…

Posted in DIY

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *