Att skapa en tavelvägg


Mitt bibliotek har fått en makeover, kolla in den nya spännande väggen! Tänk vad lite målarfärg och nya posters kan ändra stämningen i ett rum! Det är kul det där med tavelväggar, man kan skapa och matcha precis hur man vill, här finns inga rätt och fel. Men hur ska man tänka, finns det några tips och knep, hur skapar man den där perfekta tavelväggen?

Jag valde ett växt och havstema på mina posters. Alla motiv går i gröna och blå toner och för få ett elegant och ett lite mer samlat intryck körde jag matchande ekramar till de tolv printsen. För att förstärka det gröna ytterligare målade jag väggen i min gröna mustiga ton “Back to the roots by Malin” . Att måla väggen mörk är ett väldigt bra tips när man ska hänga en tavelvägg, allt blir liksom snyggt mot det dova och mörka!
Jag mätte upp ytan jag ville hänga på och hade bänken som referensram. Sen la jag ut ramarna på golvet och plåtade av med mobilen när jag hittat en bra kombination- allt för att undvika så många hål i väggarna som möjligt!

Tänk vad lite målarfärg och nya posters kan pigga upp ett rum!

 
 

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *