Bara 6 månader till…

 
150424 Limhamn VILLA LIV PÅ BILD: MALIN PERSSON hem FOTO: CAROLINA BYRMO, carolina@photocarolina.se, 0705-168456

För ganska exakt 6 månader sedan såg mitt Magnoliaträd ut så här, som en blomstrande, ljuvlig, rosa dröm. När jag tittar ut i trädgården idag ser jag mest halvruttna äpple och ett blött täcke tunga löv som håller på att kväva min stackars gräsmatta. Hoppas på mer snö riktigt snart, så jag slipper se.

Magnolian står där naken och skral men har redan nya luddiga små knoppar som ska klara sig hela kalla vintern. Och visst ger det lite hopp, hopp om att mörkret och kylan kommer att går över i något nytt, varmare och soligare. För om ganska exakt 6 månader kommer det öppna upp sig och blomma igen!

Bara 6 månader till….

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

Foto: Carolina Byrmo
 
 

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *