Best 2016

permalin

 2016 var året då jag på riktigt landade i vår nya familjesituation. Att leva ensam med tre barn, ta hand om ett stort hus med trädgård och jonglera det med tv-produktioner, bloggande, resor och andra jobbuppdrag har varit tufft. Att få ihop livet och samtidigt hitta luckor för att fylla på mig själv med egentid och träning har varit en stor utmaning. Men jag tänker inte klaga för jag bestämmer själv vilken typ av liv jag vill leva och jag har så många fina människor runt om mig som stöttar och hjälper.

När nu både Kristin, Daniella och Johanna har delat sina mest gillade Instagram-bilder hänger jag på och delar mina.

Det är lite roligt att bilden från trädgården fick mer likes andra gången den publicerades så nu är den med två gånger. Den förtjänar verkligen sin plats då jag älskar min trädgård och att spendera tid där.

Min lilla fina lucia som får mitt hjärta att svämma över med kärlek varje dag. Mina underbara pojkar som sprider så mycket energi och glädje i huset, tillsammans med dom blir det aldrig tråkigt här hemma.

Min fina syster som betyder så mycket för mig skymtar under mitt magnoliaträd i fullblom, trädgårdens stolthet.

Även om det är i mitt hem som jag trivs allra bäst älskar jag att resa och detta året har jag rest en hel del. Surf i Costa Rica, hängt med barnen i södra Frankrike, ätit min bästa frukost i Santorini, shoppat på souken i Marrakech, strosat längst Tibern i Rom och har nu ett nytt favorithotell i stan som heter G-Rough.

Bilden med hästen kommer publiceras i en tidning till våren, längtar efter att se resultatet av hela plåtningen.

2017 tänker jag jobba vidare med bloggen, spela in en ny säsong av Trädgårdstider, resa till nya platser jag inte besökt förut och renovera klart min källare. Detta kommer även vara året då jag börjar ta min träning på allvar, jag ska blir bättre på att hitta luckor för att fylla på mig själv med egentid.

Även om 2017 började med en liten hangover från gårdagens fest ligger resten av året framför mig oskrivet och det känns underbart och spännande att se vad året kommer ha att erbjuda. Vill önska dig som tittar in här och som följer mig på instagram ett grymt 2017, nu kör vi!!

serialsue-trial-1-1.regular-1

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *