Bloggen

_MG_1517_Snapseed

Det bästa med att blogga och driva eget företag är att jag jobbar väldigt mycket hemifrån. Inga kontorstider som måste respekteras utan jag lägger upp min jobbtid precis så att det passar mig. Jag började blogga när jag flyttade hem till Sverige 2012. Det var mest för att mina vänner som är utspridda över världen skulle få följa vår renoverings-resa med huset och kunna del se barnen växa.

_MG_1528_Snapseed

 5 år senare, mycket har hänt men jag driver fortfarande vidare bloggen och den har tagit lite olika riktningar. Mina barn kommer hem tidigt från skolan varje dag och då känns det extra bra att finnas på plats hemma med fika förberedd. På så sätt är det jätte lyxigt att jobba hemmifrån. Eftersom jag bloggar om både det ena och det andra så ser det ofta ut så här, inga konstigheter alls, barnen är ganska vana vid det här laget!

Att dela med mig av mitt liv och mitt allra privataste, det vill säga mitt hem, har blivit vardagsmat och jag älskar verkligen att dela med mig av det som inspirerar mig och det jag pysslar med. Det vore kul att höra vad du som läsare skulle vilja läsa mer om? Vill ni ha mer mat, växter eller resor, mer tips från Malmö kanske? Lämna gärna en kommentar, ris och ros, allt för att bloggen ska blomstra och leva vidare.

Ha en trevlig helg Söndag nu!

serialsue-trial-1-1.regular-1

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *