Bus eller godis?

_MG_9257

Vårt hem har nu varit invaderat med spindelnät (både riktigt och köpt) i snart en vecka! Barnen älskar Halloween och vi brukar dra ut på det hela lite! Men hur är det nu, när ska du klä ut dig, och när går ungarna “bus eller godis”? Samma förvirring uppstår varje år. När ska man egentligen fira halloween? Vilket datum är alla helgons dag? Och framförallt – när kan kidsen knacka dörr och få godis?

IMG_0336_Snapseed

I USA firas halloween alltid den 31 oktober, vilket i år är idag, måndag.  Men, i Sverige firar vi ju alla helgons dag på lördag, och ska man då försvenska halloween-traditionen, så går man “bus eller godis” på fredagen. Men vi har haft godis laddat i hallen hela helgen, barn har knackat dörr både fredag, lördag och det kommer säkert ett gäng i kväll också!

_MG_9285

Jag och världens busigaste kissekatt knackade dörr i Fredags.

_MG_9298
_MG_9316
_MG_9341_Snapseed

Vem kan väl motstå en sån söt kise?

_MG_9357

Sen skulle även mamma fixas, jag skulle vara en gammal, levande död…Desktop5

Med huset inbäddat i spindelnät, långa levande ljus tända och med världens läskigaste Halloween Haunted House app fick vi verkligen till det i år. När barnen klev in i huset för att få godis satte jag igång värsta åskovädret i högtalarna. Lyssna på detta huuuuu!!! Bästa partytricket att ljudsätta med häxskratt, knarriga steg eller mystiska viskningar!

Happy Halloween everyone!!!

serialsue-trial-1.regular-1

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *