Dags att skola om

Den här påsken kommer att gå till historien som en av de härligaste. Vädret, sällskapet och så klart blomsterprakten. I går eftermiddag skolade jag om alla mina små plantor och att få sitta i lugn och ro under mitt Magnolia träd som står i full blom är som balsam för själen! Det var bland annat Rosenskära, Zinnior, blåklint, Dahlior och Luktärt så klart! Om jag hade det trångt på fönsterkarmen innan så var det inget om man jämför med nu! Beslutade mig för att flytta ut allt, det står i väder-appen att det inte ska gå lägre än 8 grader närmaste 10 dagarna. Få svepa lite filt om dom små liven så att dom klarar sig.. Trädgårdsmagi nu på vårkanten när vi behöver den som mest! ]]>

2 kommentarer

 1. Hanna reply

  Hej Malin!

  Jag undrar vart din fina stråhatt är ifrån. Såg den på trädgårdstider och blev sugen på att ha en lika fin hatt som dig till sommaren.

  • info@themalinpersson.com reply

   Hej Hanna!
   Det är en klassisk fedora hatt i strå. Jag har köpt min på loppis men du hittar säker på nätet om du söker på strå fedora hatt.
   Lycka till;)

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *