Dags för tapeter

IMG_6728_Snapseed

Som vi har rensat… Det är otroligt vad barn kan samla på sig saker på ett par år. Nu har Milo bestämt sig för att skippa alla barnsliga leksaker och vill nu ha ett typiskt tweenierum. Bara de allra coolaste sakerna får stanna kvar i det nya lilla rummet. IMG_6713_Snapseed

Alla leksaker och Lego ligger i boxar och ska säljas på Drottingtorgets loppis nu på Söndag. Kom förbi och fynda eller bara susa förbi och säg hej vetja!

Sen har de snyggaste tapeterna från Sandberg kommit. Jag har haft en liten tapet-pause kan man säga. När jag bodde i Rom hade jag många av våra rum tapetserade men när jag renoverade huset för ett par år sedan valde jag att måla istället. Men nu är det dags för lite mönster igen!

IMG_6733_Snapseed

Milo som har utmärk smak valde tapeten rost mörkblå, kommer bli såååå snyggt tillsammans med den blåa vägg-färgen och med lite silver bling-bling! Nästa vecka hoppas jag på att vi kan börja att tapetsera, finns ju inget enklare sätt att förändra ett helt rum med!

serialsue-trial-1.regular

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *