Det allra viktigaste…

unnamed-2

Trots alla stora, tunga beslut och väldiga förändringar i vår familj väljer jag att se till allt det fina runt mig.

Att jag är världens lyckligaste och stoltaste mamma till tre underbara individer. Att mitt magnolia träd är på gränsen att slå ut, nu kan vi nog räkna dagarna innan alla de vackra skära blommorna kommer att förgylla vår trädgård. Att vi alla är friska och att vi lever i ett fantastiskt land där man har möjligheten att förändra sitt liv om det inte funkar som det ska. Att jag från och med nu kommer att kunna bestämma hur vårt liv ska se ut, välja hur vi ska leva vår vardag. Tonen i vårt hem ska vara ljus, mjuk, förstående och fyllt till brädden av gränslös kärlek.

unnamed

unnamed-1Duktiga Linda tog bilderna i höstas på mig och på de allra finaste jag har, mina barn.

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

Foto: Linda Alfvergren

 

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *