Det magiska ljuset

IMG_3469 2_Snapseed

Jag och Cleo blev nerbjudna till den lilla ön Pantelleria av min agent och goda vän från Paris. Visst, det är veckan när allt håller på att dra igång, skolor, jobb och rutiner… Kanske lyckades vi njuta till max just därför?

IMG_3525

Jag har aldrig sett på maken till solnedgångar! Dagens höjd punkt och lyckans minut att se den eldröda solen sänka sig ned i havet och färga himmeln i regnbågens alla färger.

IMG_3455

Att få spendera en hel vecka på tumanhand med Birdy har varit underbart, när det finns tid för lek och närvaro, magin att se sig själv i hennes blick..

IMG_3337

IMG_3370

Min egen lilla solstråle som får mig att vakna med ett leende tidiga morgnar. Hon är den klokare delen av mig själv som ser livet så klart- förväntansfull mot världen och allt vad den kan ge. Du skrattande lilla flicka med solblekt krulligt hår, vad lycklig jag är att du är i just min famn.

unnamed

IMG_3388

Och vad vore väl livet utan goda vänner?

“Da soli siamo parole, insieme Poesia”

Grazie di cuore Alessandra per una settimana magica!

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *