Edith Piaf och tjocka tröjor

IMG_6107_SnapseedJag packar till min Parisresa, ett par dagar i storstaden kommer att göra gott. Fylla på med lite ny energi, gå på loppisar, äta ostron och träffa vänner! Tredagar med handbagage, det ska jag väl klara…

IMG_6117_Snapseed

Igår var jag och min man i Köpenhamn och tittade på en lokal, väldigt spännande och jag med tusen idéer redan! Hann smita in på Other Stories och fynda ett par rejält tjocka ollar, längtar efter tunna blommiga siden blusar men det lär väl ta ett tag känns det som. I Paris ska det snöa.

IMG_6111_Snapseed

När jag gick ner i källaren hittade jag mitt lilla skrangliga fikonträd med nya späda skott, det är väl ändå ett tecken på att våren är på väg och att det finns hopp om ljusare tider. Väntar nu bara på lite sol, de gulbleka bladen kan behöva en rejäl dos med klorofyll, tror det är vad vi alla behöver nu i slutet av gråa Januari.

IMG_6121_Snapseed

IMG_6158_Snapseed

Jag lyssnar och sjunger med Edith Piaf på högsta volym och bockar av det sista på min långa veckolista.

Sous le ciel de Paris
S’envole une chanson
Hum Hum
Elle est nee d’aujourd’hui
Dans le coeur d’un garcon
Sous le ciel de Paris
Marchent des amoureux
Hum Hum
Leur bonheur se construit
Sur un air fait pour eux

 Finns det något härligare än att bocka av det du fått gjort på en lista, vilken befrielse!! Ibland skriver jag till saker jag redan gjort för att genast stryka dom, älskar gamla överstrukna listor, hahaha, sån är jag…

serialsue-trial.regular

serialsue-trial-2.regular

 

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *