En blåvit dröm

Desktop copy

Varma stengolv, leende människor och den mest otroliga utsikten jag någonsin sett.

IMG_4963_Snapseed

Dagarna som flyter samman i en varm bris av kravlös ledighet, där det största beslutet är om man ska dricka en Mythos eller ett glas vitt vin till greksalladen. Lyckan att stosa runt i endast bikini och silkes-kimono en hel vecka, som dessutom matchar havets intensiva färg.

Desktop

Santorini och Oia var allt jag hade önskat.

IMG_6743_Snapseed

300 meter över det Egeiska havet och med utsikt över vulkanen fick jag en underbar vecka för att ladda batterierna inför hösten. Kom hem utvilad och med solbrända kinder men som så ofta blev det något av en liten krash-landing i vardagen när jag kom tillbaka med familje-logistik, fördelsedagskalas och skolstart.

IMG_5025_Snapseed

Men lugnet och den intensiva färgen av havet sitter fortfarande kvar, när jag sluter ögonen är det blått, blått, blått.

 Kommer att visa lite fler härliga bilder av ett av mina absoluta favorithotell, kräver ett eget inlägg!!

Stay tuned.

serialsue-trial-1.regular

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *