En hemlis

IMG_2344_Snapseed
 

Jag vill berätta en hemlighet, jo det är lite av en hemlis eller snarare en sannig som alla inte riktigt tagit in… Kvinnlig vänskap är nog meningen med livet. Det låter kanske lite överdrivet men det är dina kvinnliga vänner och relationer som bär dig igenom livet och gör det lite lättare att andas och gå rakryggad. I Fredags flög dom in, en från Oslo, en från London och en från Stockholm. Jag har delat säng med detta gänget i helgen och vi har haft det precis lika mysigt som det ser ut som på bilderna. Det jag älskar är att även om vi inte setts på väldigt länge så är det så enkelt att fortsätta där vi slutade sist. Tiden som passerat har ingen betydelse, lite som om den stått still samtidigt som det har hänt så fruktansvärt mycket i alla våras liv.

 
 
IMG_9719_Snapseed

IMG_9720_Snapseed

IMG_9729_Snapseed

IMG_9731_Snapseed

IMG_9647_Snapseed

IMG_9651_Snapseed

Hela helgen susade förbi i en skön dimma av matlagning, djupa diskutioner om livet, vitt vin, morgonjogg med dopp i havet, yoga på terassen, varmt chagate, härlig musik, mycket skratt, sena kvällar och en massa, massa skitsnack om allt mellan himmel och jord.

IMG_9716

IMG_9670_Snapseed

Och så klart drog jag med dom till mitt absoluta favoritställe i Malmö, Kallis. Det blir alltid ett obligatoriskt besök där när man hälsar på mig! Sola naken på trädäcket för att sendan trotsa kroppens mostånd, hoppa i det blå och övergå i en annan existensform. Finns inget bättre än att omslutas av det kalla havet, det är beroende och begärframkallande. Jag har lovat mig själv att bada i havet varje dag HELA sommaren, so far so good!

IMG_9735_Snapseed

Jag tror att det är kvinnors förmåga att bygga meningsfulla relationer med varandra utan deras män lätt kan ses lite som suspekt, på gränsen till hotfullt och därför ibland kan förlöjligas, Det är inte utan anledning som ord som kafferep och syjunta väcker negativa associationer än idag. Jag har bestämt mig för att bli bättre på att ta hand om mina kvinnliga relationer, mer Syjunter och mer kafferep till folket!!!!

Tack mina kära för den underbara helgen jag fick dela med er!!

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *