En höst-makeover i matt grå

IMG_6351

Solen skiner och det är fortfarande varmt. Hösten gör sig dock påmind när man kikar ut i trädgården, mitt kastanjträd börjar att skifta i gult och gräsmattan är full av halvruttna äpple som ingen hunnit plocka upp. Nu går det fort, snart ska fokus ändras från ute till inne och jag tänker jag ska börja med att ge mitt gamla vita bord en höst-makeover.

IMG_6356_Snapseed

När jag fastnar för en möbel så får den hänga med tills slutet, köper sällan nya möbler, men visst kan även jag tröttna på att ha samma möbler runt mig. Ett smart sätt att förnöja på är att måla om!

IMG_6370_Snapseed_Snapseed
IMG_6363_Snapseed

Mitt blanka vita bord som jag köpte i Rom för 9 år sedan har varit med om en hel del. Det har fått stryk av både flytt och varma popcorn-grytor och lasagne-formar som lämnat bittra minnen i lacken. Kände att det var dags att ge bordet en rejäl makeover! I den mattaste av de mattaste färgerna målade jag om bordet men en roller för att få så jämnt resultat som möjligt. Kritfärgen                 L´Authentique är underbar att måla med och torkar på ett kick!

IMG_6420_Snapseed

Lagom höstligt och murrigt, älskar den mörka valnötsfärgen till den nya matta gråtonen Lood.

IMG_6441_Snapseed

En perfekt blogg-bakgrund dessutom! Ser fram emot lugna höstdagar uppkrupen i soffan med dessa små mini-deckare från Novelix. Ska bara bli klar med min renovering först…

serialsue-trial-1.regular

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *