En ljummen sommarsallad

I samarbete med Mathem

Jag älskar att laga mat, när det finns tid och lust så klart… Det där med att stå med andan i halsen med tre hungriga kids som kikar in i en tom, ekande kyl känns inte fullt lika härligt. För att undvika stress och för att få ihop vår vardag klickar jag hem min mat direkt till dörren. Älskar att det är så enkelt att spara handla-listor, söka på enbart ekologiska varor och att jag slipper lägga tid på att packa och köra mina varor. Nu inför skolstart börjar jag med mina veckomenyer igen och det blir verkligen så mycket enklare och billigare när man håller sig till dom. Här om dagen hade jag syrran och hennes dotter här hemma så vi tände grillen och tillsammans svepte vi ihop en riktig god grillmiddag.

Linda delade hennes bästa recept på grillad Tortillia med grönkålspesto. 1 dl blötlagda cashewnötter, 3 msk pinjenötter, 1/2 dl olivolja, saften av en citron, salt, peppar och 1 vitlöksklyfta, 1 dl repad grönkål, 1 dl basilika. Släng alla ingredienserna i en blender och mixa till en krämig konsistens. Sen brer man peston mellan två tortilla bröd och lägger en stund på grillen.

Jag älskar Mathem för att dom har verkligen allt, hittade till och med glutenfria Tortillabröd!

Klickade hem världens godaste aprikoser, även dom la vi på grillen. Det blir så himla gott att grilla frukt då sötman kommer fram ännu mer. Provade också att grilla lite vegan Halloumi och det blev en sån himla god kombo till den söta aprikosen.

Idag startar mina kids skolan och den känns skönt att ha veckohandlingen avklarad och en plan för resten av veckan, ikväll står det Thailändsk curry på menyn, bara en sån sak! Har du ännu inte provat Mathem, du får 200 kr rabatt på ditt första köp med min kod MALIN200. Gäller vid köp över 700 kr t.om. den 20 September. Testa en enklare vardag!
Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *