Förändring

unnamed-2_Snapseed

Every fall is a new chance to bloom. Det händer saker med mig nu på hösten, det känns som veckorna susar förbi samtidigt som dom går långsamt. En känsla av att allt börjar om, kanske är det förknippat med minnena från skolstarten. Det finns ett sug och kraft i mig att ändra om och hittar nya vanor och vägar.

unnamed_Snapseed

Det är höstlov, det går liksom inte att kämpa emot längre. Träden skiftar färg och vi letar febrilt efter matchande vantar på mornarna. Finns intet att göra, det är bara att ta hösten i handen och gilla läget. Har mina killar hemma denna veckan, första höstlovet i Sverige. Ganska skönt att stanna hemma, växlar jobb med att försöka hitta på roliga saker tillsammans med dom. Igår var vi på Speedway race, och idag blir det Halloween-tunneln i Vellinge. Kanske fixar vi några fina pumpor i eftermiddag.

unnamed-3_Snapseed

Med hösten och mörkret kommer också alla inneprojekten och nu är jag väldigt sugen på att måla om lite här hemma. Hade ett trevligt möte med Kung Karusell i Helsingborg förra veckan, fick med mig lite prover av deras fina Kritfärg. Jag vill har en grön matt vägg, mitt vita matbord ska bli målat i någon härlig grå-färg och det ska börjas skissas på min källare som ska få en total makeover! Det ska nog blir en bra höst…

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *