Guldmjölk, eftermiddags quickfix!

IMG_7818_Snapseed

När jag känner mig frusen och stel på eftermiddagen värmer jag lite GoldenMilk. Mjölk lugnar ner nervsystemet och hjälper mig att slappna av. Jag dricker inte komjölk, byter ut den mot havremjölk eller mandelmjölk. Gurkmejan smörjer och mjukar upp lederna och reducerar inflammationer. Gurkmeja är också  bra för huden och slemhinnorna, speciellt bra för oss kvinnor.

Så här gör man…

1½ dl vatten
½ dl gurkmeja
Får sjuda tillsammans i 8 min till en pasta som du kan spara i kylen 1-2 v.

 Tag 1/4 tsk pasta

2½ dl havre mjölk

1 msk mandelolja eller sesam olja
Honung, kardemumma och kanel efter smak

Värm, njut under filten med en bra bok.

Bilden tog vi förra veckan till min systers kokbok, visst är kaninen söt!!

serialsue-trial.regular

serialsue-trial-2.regular

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *