Helg mitt i veckan!

IMG_0666_Snapseed

Visst är Maj den absolut bästa månaden på året? Allt nytt spirande liv, alla blommor och helgdagar…

IMG_0702_Snapseed

Denna våren kommer att gå till historien, jag har aldrig i mitt liv haft så mycket att stå i som de senaste månaderna. Mycket bra, roliga saker och en massa super jobbiga. Livet! Jag har nu bestämt mig för att bli bättre på att boka in blanka dagar i min kalender, dagar då jag tänker göra så lite som möjligt eller bara det som faller mig in för stunden utan en massa måsten.

  IMG_0680_Snapseed

Som idag, då vi skrotat runt i trädgården, krattat upp alla magnolians blomblad från marken, petat ner några blomkrassefrön, bakat en god kaka och bara njutit av solen.

IMG_0690_Snapseed

I morgon spelar jag in vårt sista avsnitt för trädgårdstisdag innan vårt sommaruppehåll och det ska bli skönt när allt lugnar ner sig lite. Till helgen åker jag till Österlen på en liten bloggträff med bästa tjejgänget, can´t wait!!

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *