Helgen

photo_Snapseed

Helgen susade förbi i en väldig fart, vi har haft aktiva dagar och jag somnade klockan 9 med barnen igår kväll. Härligt att vakna måndag morgon utvilad efter 10 timmars sömn. Visst är det lättare att komma upp nu när det är liiite ljusare på morgonen?

 photo copy_Snapseed

I fredags hade jag och Cleo tjejkväll och vi invigde den med hallon pannacotta och chockadshake på Rawfood house, mums!

unnamed-9_Snapseed

Köpte med mig en fredagsbukett på Bara Blommor av Eucalyptus, körsbärskvistar och pion, en matchande sekatör fick också följa med hem!

unnamed-4_Snapseed

Hela Lördagen stog Mia, jag och ett stort gäng tjejer på finloppis på konserthuset i Malmö. Det var verkligen superkul att det kom så mycket människor. Jag fick nästa sålt allt jag hade tagit med mig, mycket fina saker som helt enkelt blir använda alldeles för sällan och som nu fått nya stolta ägare. One mans junk is another mans treasure!

unnamed-10_Snapseed

Efter finloppisen var det barnens tur att rensa ut sina rum. Vi lastade bilen full av Playmobil, duplo, pokemonkort, böcker, små konstiga gubbar som jag inte ens vet vad dom heter…. och på Söndagen stog killarna och sålde på sin skola. Det märks att dom är halvitalienare och brors på sin farmor som var suverän på att sälja antikviteter. Det prutades och dealades hej vilt!

 unnamed-3_Snapseed

unnamed-2_Snapseed

Cleo där emot tog det lugnt och hade det ganska skoj med alla fina “nya” leksaker som plötsligt kommit fram!

unnamed-12

Idag är det Måndag mina körsbärs kvistar blommar för fullt och ute skiner solen.

Trevlig start på en ny vecka!

serialsue-trial.regular

serialsue-trial-2.regular

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *