Höstfärger i mitt bibliotek


Det har smugit sig in två färgglada soffor i mitt bibliotek. Jag har länge drömt om en smaragdgrön sammetssoffa och efter att min gamla fyrsitsiga 70talare kollapsade på mitten för andra gången fick jag överge min tidigare plan om att klä om den. Den gick helt enkelt inte att rädda fler gånger.

Min färg “Back to the roots” matchar fint till de nya sofforna, mer grönt i alla dess slag!

Har länge gått och sneglat på Layereds soffor och valet föll på denna Howard inspirerade skönheten, älskar att den är både djup och mjuk. Visst är det något speciellt med sammet, det skapar både en lyxig och en mysig känsla.

Visst ser det ut som mitt Travertino bord vilar på en klassik ullmatta men denna mattan är faktiskt tillverkad av återvunna pet-flaskor! Smälta flaskor har används för att producera en tråd, som i sin tur spunnits till garn. Älskar när det klassiska uttrycket får möta nya recyclade material!

Nu är det bara att krypa upp med en kopp rykande te och en spännande bok, låt hösten komma på riktigt nu!
 

 

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *