I full blom

Mitt hem har alltid varit viktigt för mig. Det är här jag samlar kraft, kommer på nya idéer till projekt och känner mig som allra lyckligast. Det har varit en väldigt jobbig tid för mig den senaste tiden, som för så många andra som kämpar mot virus, motgångar och befinner sig i komplicerade relationer. Det är nu när allt känns extra kämpigt som saker och ting ofta ställs till sin spets och i detta har jag hittat styrkan som jag har famlat efter i så många år. Styrkan i att våga säga i från och dra linjen “hit men inte längre”.

För mig blir det ofta svårt att dela, inspirera och blogga på som vanligt när allt runt om svajar som allra mest. Så ni får ha lite överseende med att det kan dröja mellan inläggen här på bloggen. Energin måste räcka till så mycket annat för att få livet att fungera med tre barn. Men just nu finns det ju så mycket vackert runt oss i naturen när vintern äntligen börjar släppa sina klor om våren. Det är i det lilla lyckan finns och just nu är den total när min Prakt Magnolia äntligen blommar!

Här ute under magnolian har vi firat vår påsk, ätit choklad ägg och Pavlova med citron crème. Det var fint även om halva familjen bara kunde delta via FaceTime.

Och jag har nog aldrig varit så lycklig över att sopa terassen som dessa dagar. Rosa doftande magnolia blad, en sån lyx…

Hoppas att ni mår bra, att ni tar hand om er och nära och kära och att ni fortsätter att kika in här till mig då och då! Kram på er.

4 kommentarer

 1. Sofia reply

  Hej Malin! Jag har en fråga. Du och John gjorde ju en te-rabatt I ett avsnitt av trädgårdstider som jag blev väldigt sugen på. Men vilka växter planterade ni förutom de vanligaste (kamomill, mynta och cironmeliss)? En liten lista hade varit toppen!

 2. Mia reply

  Hej The Malin Persson,

  Livet går upp och ner och det är bara att hänga med. Skönt att du har hemmet som oas. Ta dig tid. Hämta kraft. Vi finns där när det är dags.

  Tack för Trädgårdstider -fantastiskt inspirerande.

 3. Anneli B reply

  Shalom, Malin ♥️

  Ett tips/ ”rekommendation” – om Du håller på med yoga – överväg att sluta med det. Det är inte bra, i längden ( fastän alla tror det ).

  Aronitiska Välsignelsen
  / Anneli
  ?

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *