#Influencermeetup2017

_MG_2088_Snapseed

I den här sköna sängen vaknade jag i morse, på Hotel Eggers i Göteborg!

_MG_2080_Snapseed

I går organiserade Frida på Trendenser en fantastisk heldag med intressanta föreläsningar, middag och mingel. Jag är så imponerad av Frida som lyckats driva upp sin blogg till ett stort och inflytelserikt företag. Ett stort tack till dig Frida som alltid inspirerar och bjussar på dig själv och din framgång! Gillade också Sofi Fahrmans föredrag där hon berättade om hur hon kämpat för att ta sig dit hon är idag. Sitter på tåget mot Malmö nu och laddar ner Sofis nya app Left or Right, en super kul idé!

_MG_1982_Snapseed

Älskar att bo på hotel med historia. Bland sammet, brokiga tapeter och antikviteter känner jag mig hemma. Kolla hur fint jag matchar mitt rum i min sammets kimono;)

_MG_1979_Snapseed

_MG_2016_Snapseed

_MG_2138_Snapseed

Eggers är ett av Sveriges äldsta hotell, och man kan verkligen känna all historia som sitter i väggarna.

_MG_2107_Snapseed

_MG_2121_Snapseed

Det bästa med att gå på sådana här tillställningar är att man kommer i kontakt med så många kreativa och inspirerande kvinnor (för ja, vi var nog 98% kvinnor igår). Här käkar jag frukost med mina fina vänner Kristin och Mia.

_MG_2096_Snapseed

Efter en lång härlig frukost blev det ett lunchmöte och en tur i Göteborg. 4 favoritstop som ni säkert känner till…  Men mer om det i morgon!

serialsue-trial-1-1.regular-1

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *