Långa dagar på stranden

IMG_4200_SnapseedFinns det något bättre än att vakna upp av att solen skiner och barnskratt, jag älskar sommarlov! Idag har dom lovat kanon väder och vi kommer hoppa på cyklarna och ta oss ner till stranden strax.IMG_4196_SnapseedJu äldre jag blir desto mer uppskattar jag solen. Speciellt solen här uppe i norr som bara känns skön och inte lika intensiv och jobbigt varm. Men saken är den att här vistas man under så mycket längre tid i solen för det är ju bara så behagligt och skön men också farligt om man inte skyddar sig!! Tråkigt dock att så många solskydd innehåller så mycket skräp och ämnen som bör undvikas. Jag använder för det mesta naturligt solskydd genom att använda olika oljor som tillexempel morotsolja som har en naturlig solskyddsfaktor på 38-40, vetegroddsolja har en naturlig solskydd på 20 och hallonfröolja som har faktor 28-50.

IMG_4195_SnapseedNär jag inte vill vara oljig och använder finsolskydd måste det vara ekologiska och naturliga produkter, just nu använder jag Tromborgs solprodukter med olja från granatäppel och Aloe vera.

Sen en annan sak att tänka på är att man kan äta sitt solskydd, läs mer här!

Jag dricker min Chaga som innehåller höga halter av melanin som hjäper kroppen att skydda från solen och jag har märkt en stor skillnad på min hud, jag blir brun direkt inga röda skuldror och brända näsor denna sommaren inte!

serialsue-trial.regular

serialsue-trial-2.regular

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *