Lite High Chaparral

IMG_2773_Snapseed

I fjor gick min terass i medelhavets tecken, i år kör jag på lite mexikanskavibbar..

IMG_2783_Snapseed

Kaktusar älskar sol så det gör dom gott att få komma ut under sommaren. Jag tror att det vanligaste felet man gör med sina kaktusar är att man vattnar för mycket och att dom inte har rätt jord. Dom behöver kaktusjord. Sen behöver kaktusen vila lite under vintern. Den behöver mindre vatten för att sen få mer under sommaren när den också får mer sol och ljus.

IMG_2765_Snapseed

Trekantseuforbia eller High Chaparall som jag kallar den är min favorit. Jag läste någonstans att Trekanstsuforbian kan bli närmare 3 meter höga!! Världens största kaktus är Saguaron och den växer i Mexiko och Kalifornien. Tänk att Saguaron kan bli upp till 15 meter höga och bli flera ton tunga. Saguaron kan bli 200 år gammal, super häftigt!

Bättre krukväxter kan man inte ha om du ska ut och resa och inte vill tokvattna stup i kvarten.

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *