Lördags blogglove

Det är svårt att ta fina bilder nu när det knappt hinner bli ljust innan solen går ner igen… Så jag tänkte att det passar bra att dela med mig lite av ett par bloggar som inspirera mig, speciellt nu i jultid. Jag hinner tyvärr inte läsa så många olika bloggar men hos dessa inspirerande kvinnorna kikar jag in till titt som tätt och fyller på med daglig inspiration.

Hos Daniella snubblade jag över detta enkla receptet som måste provas på julgodisbordet. Vi har som tradition att alla tar med 3 olika hemgjorda sötsaker på julafton. Detta poppiga julgodiset kommer bli en av mina!

Inne hos Sofia möts man alltid av värme och härligt familjemys. Lite som en varm famn! Missa inte Sofias lista med julklappar som gör skillnad julklappar helt i min smak!

Det är alltid lika härligt att besöka Babes in Boyland. Lugnt, poetiskt och vackert. Dessa bovete pepparkakor måste jag testa!

Min bloggkollega Diadonna över på Femina bjuder alltid på inspirerade recept och vackra bilder. Hennes 6 recept med saffran ska provas allihopa i jul!

Få konton inspirerar mig lika mycket som Johannas, hon är en mästare på att fånga det vackra i vardagen. Blommor, ett fint paket, en fruktsallad- så enkelt, så fint!

Frida på Trendeser summerar och har bra koll på vad som händer i inredningsbranschen. Gillade detta enkla trixet när det är knappt med tid… Att stjäla små kvistar från julgranen, smart och snyggt!

Också sist men inte minst Kristin, älskar att få hänga (virtuellt) hemma i hennes kök varje dag. Hon delar med sig så fint om både hennes om Mirs fantastiska FGL och livet i allmänhet. Gillar hur hon har valt att dekorera sin gran, i jordnära bruna toner och guld, väldigt tjusigt!
Tusen tack för all inspiration ni alla bjuder på, hoppas ni får en härlig Lördag!!

Foto 1 Daniella Witte 2 Sofia Mokkasin 3 Babes in Boyland 4 Diadonna 5 Johanna Bradford 6 Trendense 7 Krickelin

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *