Lugnet efter kalaset..

IMG_8479_Snapseed

IMG_8473_Snapseed

Vi har firat världens finaste 8 åring idag. Huset var fullt med glada härliga gäster. Jag dukade buffen inomhus med tanke på vårt dåliga väder men vips så skingrades målnen, solen gassade och det blev riktigt varmt, precis som vi hoppat på idag!

 IMG_8468_Snapseed

Diskade undan de sista kopparna körde en runda med damsugaren blev sen sittandes en stund och bara lyssnade på tystanden. Lite så att det ringer i öronen, huset är nu tomt, gästerna har gått hem och barnen åkt med mormor och morfar till Österlen. Fick tid att bläddra lite i senaste Elle Decoration Sydafrika där mitt hem är med.

IMG_8464_Snapseed

Tänka sig ändan till Sydafrika… De fina bilderna tog jag och Petra förra sommaren.

IMG_8480_Snapseed

Nu snart börjar MIN riktiga semester, men först ska jag städa, tvätta, packa och maila en massa tråkiga mail. Sen, är det dags för mig att ta semester och den ska bli så skön!!

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *