Lunchdate i Malmö


Man kan ju inte annat än att blir lycklig av att möta upp denna härliga kvinna på lunchdate!

Vi träffades på relativt nyöppnade Avokado, det var första gången jag var där och jag gillade deras koncept.

Det blev en “Mango/Koriander Bowl” med rött ris, broccoli, cashew, och en massa avokado såklart! Enkelt och snabbt, precis sån lunch som jag gillar.

Vi njöt av den varma solen på bänken utanför kaféet med en varsin Matcha och Goldenlatte. Det är fortfarande varmt i luften och jag som envisats med att ta den tjocka gula tröjan.. Längtar så efter att börja klä mig lite mer höstligt! Men det är ju bara att tacka och ta emot de sista varma solstrålarna, vi vet ju alla vad som väntar bak hörnet.

Real food. Real happiness. Real friends. Vad mer kan man önska sig en onsdagseftermiddag?

 
 

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *