Lyckoklöver och vitchoklad

 unnamed-3_Snapseed

Den finaste blomman man kan tänka sig nu på vårkanten. En liten söt lyckoklöver på bordet i en enkel kruka, gör vem som helst glad.

unnamed-1_Snapseed

Och lite vitchoklad och limetårta till frukost, det blir nog inte bättre än så här tänker jag. Sitter på mitt nya favoritställe Fyn. Dricker te, letar på nätet efter röda markplattor, bloggar, laddar energi inför eftermiddagen och veckans sista inspelningsdag. Trädgårdstider kommer börja att sändas den 16 Maj, så stay tuned. Tänkte bjuda på lite “behind the scen” bilder här på bloggen i morgon. Men nu är det dags, jag hoppar i de varmaste kängorna jag äger, tar på mig 4 tröjor på lager och drar ut på landet.

Ha det nu fint så länge!

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *