Månadens sista dag

IMG_7779_Snapseed
 

Denna månaden alltså, kan man bara få trycka på pause? Månaden mellan sommaren och vintern, så skön kanske för att man tar den precis som den är, utan krav och utan förväntningar.

 

IMG_7765_Snapseed

Plockar in små minnen från sommaren, björnbärs busken har svårt att hålla sig uppe av alla tunga saftiga bär och rosen vid trappen blommar visst fortfarande. Men i går kväll när jag hälsade på fullmånen kunde man se en tillstymmelse av rök ur munnen- den är visst på väg- vintern.

 IMG_7773_Snapseed

Bläddrar i nya Elle decoration och läser Katarinas reportage om Instagram och visst är vi många som tar del av denna “låtsas världen, där pionerna alltid blommar och varje hylla är ett perfekt stilleben och en måltid aldrig intas utan att först beströs med färska blomblad” .Och visst stämmer det att instagram ibland fungerar som en mjuk varm filt! För det finns så otroligt mycket kärlek, hjärteemojjer, pepp och generositet där ute som ofta sprider sig till verkligheten! Du bestämmer ju vad som får dig att må bra, och vilka energier du vill ta del av. Har du missat mig på insta finns jag där som permalin.

IMG_7776_Snapseed

Denna hösten ska det njutas av vardagens små stunder, tända ljus, dricka vin mitt i veckan, elda i brasa och göra långa utflykter i skogen.

Jobba mindre, leva mera,  slowliving hörde jag någonstans.

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

 

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *