Mest likade bilden ever!!

Det blir fisk i kväll igen…

Detta är min mest likade bild på Instagram ever! Det är intressant att se vika bilder som gillas mest. Allt som oftas får jag flest likes när jag tar bilder från mitt hem och trädgård men det går inte alltid att förutse.. Jag läste en intressant post över på Trendenser och visst känner jag igen mig som bloggare när man försöker bjuda på inspiration varje dag!

Frida skriver så här: “Valutan i vår värld är nämligen inte bara pengar och kronor. Det handlar lika mycket om om engagemang och feedback. Dels emotionellt förstås, som en uppskattande klapp på axeln och en känsla av att bli sedd eller bekräftad. Det behöver vi ju alla lite till mans. Men det är också viktigt rent ekonomiskt, i form av användarstatistik och “engagement rates”. Ni betalar ingenting för det ni får, men vi mäts i hur ni beter er. Eller inte beter er. Och i många fall är det David mot Goliat. Små independentskribenter som kämpar sida vid sida med stora multinationella medieförlag som har monetära muskler och integrerade plattformar, som kan korslänka och dopa antalet sidvisningar och använda smarta tekniska tricks för att få till snygga siffror mot annonsörerna.” 

So please hit that like button!

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *