Mitt badrum – en djungel

IMG_5418_Snapseed

Kvällsbad i sensommarsolen, kan det bli härligare?

Hur tråkigt det än låter så är hösten på väg och det blir kallare och kallare om nätterna. Jag tänker på mina växer och flyttar sakta men säkert in dom från trädgården för vinterförvaring. Jag har inget växthus att stuva in dom i så risken är att det kommer att se ut som ett här inne istället. Blir super inspirerad av Kristins vackra växthus, nästa sommar tänker jag kanske, då bygger vi ett alldeles eget litet…

IMG_5339_Snapseed

Att bada i en grön djungeln med en massa krokodiler i är ju super nice…

IMG_5337_Snapseed
IMG_5416_Snapseed

Min hud har känns torr som papper efter all sol och alla saltabad i Grekland. Nu har börjat använda en ny ekologisk hudserie som jag gillar jätte mycket, Mádara organic skincare. Vi får väl se om den kan återfå min forna glans, Mádara är en klar ny favorit på badrumshyllan!

IMG_5421_Snapseed

Så har jag bara ett gäng kaktusar också som ska hitta en bra plats här inne innan höstens och vinterns rusk sätter igång. Men nu tänker jag plocka in både björnbär och äpple, jag ska njuta av solen som skiner utanför fönstren idag, för det är fortarade sommar!!!

Fin dag på er!

serialsue-trial-1.regular

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *