Pannacotta de la Malin

IMG_6900_Snapseed

Just nu sitter jag på ett plan till Roma, detta inlägget var skrivet igår och tidsinställt till idag! Tänk vad tekniken är fantastisk;) Vi firar 10 års jubileum för vår bar Salotto42 i kväll, otroligt vad tiden går snabbt. Att det redan gått 10 år sen vi öppnade portarna jag och min man. Jag sprang mellan kassan och köket, Damiano blandade drinkar och spelade musik, det var rätt lugnt i början, vem hade trott att vårt lilla hål i väggen skulle bli en sådan succé? Att vi blev utnämnda till världens andra bästa coktailbar 2012 (worlds best bars) är helt otroligt! Något jag och min man aldrig hade vågat drömma om när vi öppnade dörrarna för 10 år sedan.

Helgen kommer att bjuda på fest, vänner, champagne, kolhydrat bomb i magen och en och annan Pannacotta kommer nog också att slinka ner! Jag gjorde en raw variant igår som är minst lika god och så mycket nyttigare.

För alla er som inte ska åka till Rom i helgen, här kommer receptet till fredagsmyset!

Pannacotta de la Malin

En färsk ananas 

En näve cashew-nötter 

En masked virgin kokosolja

En banan

Juicen från en halv citron

En matsked agave sirap

Mixa på high speed så att det blir en krämig fluffig smet, häll i små 

skålar eller glas, sätt i kylen 15 min.

Ringla lite honung, toppa med bär och granola!

Räcker till ca 4 personer. 

Buon fine settimana!

serialsue-trial.regular

serialsue-trial-2.regular

 
 

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *