Paris

weekend-inspiration-no196_garance-dore_Ett av mina nyårslöfte för 2015 var att resa mer, visst är det härligt att dela upplevelser med man och barn men det är en helt annan grej att åka själv. Känslan jag får när jag landar i en storstad får hela mig att vibrera nystart, att allt är möjligt och ingen kan stoppa en. Det är magiskt! Den där trötta planerande trebarnsmamman som alltid har läget under kontroll kan stanna hemma i Malmö denna helgen.

paris-530x1249

 Jag kom över över dessa underbara bilderna från bloggen garance doré — En fransk fotograf och illustratör som driver sin blogg med samma namn garance doré —Dessa bilderna är från en väns eklektiska våning i den 7e arrondissement med en otroligt läcker utsikt av eiffeltornet!

gd-13-530x750 gd-7-530x750 gd-8-530x429 gd-2-530x1500 gd5-530x750

Inte att undra på att jag plötsligt var TVUNGEN att boka en resa till Paris i går natt vid halv tolvtiden. Drömmer om att sitta och läsa gamla böcker på kaféer, vandra runt på de små gatorna i Maris, äta dubbla portioner av escargot och dricka rosè längs Seine. En och annan butik kommer jag nog också kika in i och många sena middagar med vänner kommer det att bli. En liten julklapp till mig själv så här i efterhand, Januari börjar bra!

serialsue-trial.regular

serialsue-trial-2.regular

All pictures via garance doré

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *