Paris favoriter

IMG_6274_Snapseed

Jag packar upp det sista från Paris, alla mina skatter från en underbar helg… Tyvärr missade jag Elle Decoration galan. Man kan liksom inte inte klona sig och göra allt, vid 35 års ålder börjar jag att inse det, att prioritera och tack nej även om det ibland är jätte svårt! Men har fått en fin update på hur dom haft det uppe i Stockholm, både här och där!

 IMG_6282_Snapseed

Ett fullpackat handbagage med skatter, älskar mitt nya ljus Roquebrune från Astier de Villatte. Nu luktar det sådär härligt franskt här hemma. Och jag som aldrig använder parfym föll pladask för Comme des Garcons Incenser, underbart kryddig och lite lagom mystisk i sin doft.

IMG_6278_Snapseed

De söta små skedarna i ben köpte jag på min favorit marknad Marché Biologique Raspail, varje söndag i Sant German. Den franska motsvarigheten till NY s Farmers Market, allt ekologiskt och lokalt odlat, en  fröjd helt enkelt!

IMG_6286_Snapseed

Visitkortet från underbara restaurangen Derriére, jag blir alltid lika inspirerad och glad av detta stället!

IMG_6279_Snapseed

En liten och en stor anteckningsbok för vårens alla projekt. Gröna linne kuddfodral, väldens finaste verktygsset, servetter i grönt och denna fina planschen. Allt från mitt älskade Merci, vart annars;) Föresten så var det Köpenhamn tema på Merci och det kändes ju lagom exotiskt för en halvdansk som jag! Det lilla, lilla munspelet till min lilla lilla tjej hittade jag på Bonton, himmelriket för alla mammor som vill hitta den perfekta lilla presenten att ta med sig hem! En lunch på Sol Semilla är obligatoriskt och en hel del superfood köptes med hem! Jag hann även med en Ayurvedisk hårbottenbehandling, som var superb. Köpte med mig den speciella indiska oljan och nu ska jag äntligen börja ta hand om mitt tunna stackars hår!

Ute skiner solen och jag ska snart bege mig till veckans första bikrampass!

serialsue-trial.regular

serialsue-trial-2.regular

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *