DIY tidningsställ

IMG_2525_Snapseed

Jag får ofta frågan vart jag får all min inspiration ifrån och det är ganska svårt att sätta fingret just på vart man hittar den. Den bara finns där liksom och blir mer eller mindre boostad beroende på vad jag gör. Det ger mig mycket att resa, att gå på loppisar och byggdepåer, vara ute i naturen, sitta och leta godis på Pinterest och via en massa fina bloggar så klart!

IMG_2499_Snapseed

Jag tar en sväng så ofta jag hinner till Johanna Bradford, Lokal MilkKrickelin, Mokkasin, Daniella Witte, Living by W, The Waves we make, Evelinas Ekologiska, Bluebird och alla andra gryma tjejer som bloggar på Elle Decoration med mig och på Lovely life! Älskar all inspiration jag får genom nätet men det är ändå något speciellt att öppna postlådan när det nya numret av Elle Decoration ligger där och väntar. Ingen får kika i den innan mig, vill liksom njuta av att ta oskulden av tidningen varje månad och gud nåde den som bläddrar i den innan mig!!

IMG_2543_Snapseed

Har hunnit samla på mig en del tidningar genom åren, jag har svårt att göra mig av med dom. I cirka ett halvår hänger dom här på stegen som jag hittade på vinden i vår gamla lägenhet i Rom. Det är precis så här jag jobbar, jag springer på något som jag gillar. Ofta för en liten peng och sen hittar jag något sätt att använda eller bygga om saken på.

I detta fallet var det bara att såga av lite av stegens höjd, luta den mot väggen och vips, ett super enkelt men funktionellt OCH snyggat tidningsställ! Stegen hade också funkat jätte bra som handduks-tork i ett badrum.

IMG_2536_Snapseed

Barnen är på tennis, huset är tyst, jag har städat av och plockat undan det mesta efter en lat helg hemma så nu… Nu är det min tur att ta oskulden och sätta mig och bläddra i min favorittidning Elle Decoration!!

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

Posted in DIY

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *