Tjejkväll på Nääs fabriker


Min bloggkollega Anette från Inredningshjälpen har varit och övernattat på Nääs Fabriker och lagt ut ett helt svep av bilder med härliga miljöer! Jag tänkte att jag delar några även här då jag själv kommer att åka upp dit på Fredag.På fredag är det nämligen tjejkväll på Nääs Fabriker, det blir en kväll full med inspiration, mingel, skön musik och jag kommer att föreläsa utifrån temat “Stilmedveten och klimatsmart samtidig, går det?”

Hur skapar man ett harmoniskt, personligt och spännande hem som samtidigt är hållbart i längden? Går det ens att renovera hållbart? Det tål att tänkas på. Den mest miljövänliga renoveringen är kanske den som inte görs alls. Jag kommer att dela med mig av inspiration från mitt eget hem och kommer också bjuda på handfasta tips om hur du kan tänka när du inreder och renoverar ditt hem personligt och klimatsmart. Grundtanken är reuse, reduce och recycle – återanvänd, minska och återvinn, alltså motsatsen till köp-slit-och-släng. Jakten på det perfekta boendet blir ofta en kortsiktig jakt på lycka, så det är viktigt att funderar en extra gång innan man sliter ut ett fullt fungerande kök och ersätter med ett nytt. Renoverar man för en rådande trend eller för ett behov?

Jag kommer att prata om hur du kan tänka för att handla långsiktigt och även inspirera till att våga vara kreativ och välja med hjärtat! Jag ser fram emot en härlig kväll och en go natts sömn på hotellet, så har du inget för dig på fredag och är sugen på en trevlig kväll med ett gäng tjejer boka din biljett här, det finns tydligen bara ett fåtal platser kvar. Hoppas att vi ses!

Foto 1,2,3,5,6 Inredningshjälpen

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *