Trímm Copenhagen

 

Låt mig presentera mitt nya vardagsrum! På dessa ca 30 kvadratmeterna terass äts, solas, grillas, vilas och levs det medelhavsliv just nu! Jag valde att inte sätta ett tak över min terass, gillar känslan av att äta och umgås under barhimmel. Samtidigt inte alltid det mest praktiska när man tänker på vårt normalt ganska ostabila sommarväder då jag gillar att bylsa upp och bädda med kuddar och dynor. Allt som oftast ligger det en jätte hög med blöta dynor i köket, vädret slår ju ofta om på två sekunder!


Nu har alltså det danska företaget Trimm Copenhagen tagit fram de ultimata dynorna och kuddarna som både är snygga och framförallt praktiska då man kan använda dom utomhus hela året, dom klarar sig säsong efter säsong i ur och skur!

Jag har en lång lastpalls-soffa längst hela husväggen, snyggt, klimatsmart men inte det mest bekväma kanske? Nu med mina nya Conect Madras har helt plötsligt den gamla hårda soffan blivit allas favoritplast! Madrasserna är framtagna just efter lastpallars mått och de har en smart magnetfunktion som håller madrasserna på plats även med kids som hoppar och kasar i soffan!


Jag gillar ju att mixa gammalt och nytt, så att slänga in ett par gamla marockanska kuddar i de hypermoderna mjukar upp på ett fint sätt!

Jag kollar väderprognosen, mest av gammal vana. Blir det regn i natt kan tro?
Det lyser fortfarande en stor sol över Malmö och nu när jag kan släppa att mina dynor förstörs gör jag en liten regndans för trädgårdens skull!
 

 

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *