Vad vill ni ha?

IMG_6881_Snapseed

Började min morgon på bästa sätt, med en löprunda och en IR-bastu session. Hoppade över frukosten och käkar nu någon form av brunch. Makrill, kokt ägg och keso, det är barndoms frukost för mig! Älskar att jobba hemifrån, landar i tystnaden då barnen är i skolan, det är då jag finner ro och kan beta av veckans lista på saker att göra.

IMG_6905_Snapseed

Jag älskar att dela med mig av vad jag gör här hemma och vad jag inspireras av. Att fota, dokumentera och dela har blivet ett sätt att leva och lika självklart som att borsta tänderna på morgonen. Men visst tryter idéerna ibland, blogg-torkan infinner sig och inget känns kul att dela med sig av… Men torkan brukar ge sig ganska snabbt. För det allra mesta gillar jag min “happy-sphere” här på Elle Decoration, där livet är lite snyggare än det är i verkligheten, där barnen alltid är glada och hemmet alltid nystädat!

Så himla kul att Elle Decoration blivit nominerade till Årets Digitala Tidskrift, det betyder ju att jag och mina begåvade blogg-kollegor gör något rätt i alla fall!!

IMG_6914_Snapseed

Jag vet att ni är många som läser bloggen och jag skulle så gärna vilja höra med er vad ni vill läsa mer om här hos mig. Är ni trötta på att se bilder här hemma ifrån? Vill ni ha mer rese- och hotellreportage, mer rawfood recept kanske? Jag är så nyfiken på att höra vad ni tycker, ris och ros, allt är välkommet för att göra bloggen ännu bättre!

Lämna gärna en liten kommentar och om inget annat bara för att säga hej!

serialsue-trial-1.regular

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *