Välkommen in till min lilla oas!

IMG_4376_Snapseed

Jag har snickrat ihop min trädgårds dörr och målat den grön, fönstren har suttit någonstans i huset. Den kan behöva en strykning med färg till, kanske till hösten när allt det andra härliga i trädgården slutar att distrahera!

 
 
IMG_4364_Snapseed
 

Tidiga morgnar tassar jag upp och vattnar med min dunder mix, hönsskit och regnvatten. Det börjar bli brist på det, regnvattnet alltså och jag hoppas innerligt att det kommer vara dåligt med just denna vara denna sommaren!

 
IMG_4368_Snapseed

Har fått ordning på mina redskap, behöver jag säga att kidsen gillade mitt lilla meddelande på väggen? Hittade en liknande bild på pintrest som jag körde en copyandpast på!

 
IMG_4390_Snapseed
 

Idag blev våra små solrosskott utplanterade, har satt en lång fin rad med dessa jätte blommor, tre meter lovade dom på påsen…

Vi får väl se;)

IMG_4405_Snapseed

Tar en liten lunch paus i solen och äter ljummen Butternutsoppa med spiskummin, kokos och lite chili, från igår.

Sitter med bästa sällskapet på bordet, nya Elle Decoration!!

xx

Malin

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *