Välkomna hit!

Det känns fantastiskt att äntligen ha fått klar min helt egna portal! Jag har länge längtat efter lugnet, långt ifrån pockande annonser och blinkande banners. Här vill jag dela med mig av allt det fina och allt det som inspirerar mig i lugn och ro och i min egen takt! Jag brinner för hållbarhet och nu kommer även min blogg uppdateras på ett mer hållbart sätt, både för mig och för er som läser den. Jag hoppas att ni kommer att gilla mitt nya hem lika mycket som jag gör!

2 kommentarer

 1. Angela Byrskog reply

  Hej Malin, jag ör en stor fan av trädgårdstidwr, framförallt för Johns och dina idéer. Nu flyttar vi från 700 m2 trädgård med höns till dn lgh ed balkong. Jag undrar så om du har publicerat ngt om balkongodling? Jag är intresserad av blomor bara. Har planterat risor pioner perenner en masse i enorma krukor. Men alla balkonger jag tittar på verkar SÅ tråkiga. Och jag VET att du har så många underbara idéer. Har funderat länge på att skriva till dig och tror att många skulle vara överlyckliga att få del av dina tankar o tips. Jag har aldrig skrivit såhär och vet knappt hur man gör- men hoppas det går bra!! Allt gott och helst skulle jag vilja bjuda dig på Gnocchi från Dolomiterna enligg min kulturs seder! CIAO som vi italienare säger 🙂 ps har skrivit till John också men vet inte om det funkade.

  • info@themalinpersson.com reply

   Hej Angela!
   Vad spännande med flytt till lägenhet. Det blir såklart en stor omställning men visst kan du skapa en blomstrande oas även på en balkong! Tänk på att bygga i nivåer och kanske även vertikalt.
   Jag har inget inlägg specifikt om balkonger men ska fundera och återkomma med en hel post på ämnet!

   Kram

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *