Västra halvklotet i mitt bibliotek

IMG_7569_Snapseed

Mitt hem genomgår en förändring, halva bohaget åker i morgon till en annan adress och jag tackar för den tiden vi haft ihop. Jag har redan plockat ner tavlor, ställt undan för att ge plats till det nya och kanske låta det vara tomt ett tag. Smaka lite på tomheten, luften och rymden..

IMG_7561_Snapseed

IMG_7562_Snapseed

Jag trodde att jag var en person som hade problem att släppa taget om saker och ting. Det finns så mycket minnen och känslor förknippade med möbler och prylar i ens hem. Men just nu känner jag bara lättnad som det enklaste i världen liksom att skilja sig från materiella saker och jag längtar efter luft, ljus och harmoni…

Att skiljas är att dö en smula, det är ett vackert ordspråk trots att det alltigenom handlar om sorg. Just nu handlar det om min sorg.

“Partir c’est mourir un peu”

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *