Wake up kick as repeat

IMG_0349_Snapseed

Lite så känns det just nu, våren visar att den är på väg men det är fortfarande ganska segt att ta sig upp på mornarna. Jag sover utan rullgardiner, älskar att vakna med ljuset som man faktiskt märker kommer tidigare för var morgon nu i Februari.

IMG_0338_Snapseed

Sovrummet för mig är min lilla fristad, här kommer inga datorer eller telefoner över tröskeln. Jag vill ha lugn och ro även i färgvalen av sovrummet. Det är svala, pudriga, naturliga pasteller som samklingar med lite lyxigt guld.

IMG_0357_Snapseed

De härligaste jag vet är att krypa ner i nytvättade linnesängkläder, när dom är sådär sträva och styva som bara riktigt bra kvalité känns. Mina favoriter kommer från Lovely Linnen och jag gillar att man slipper stryka… Ju skrynkligare desto bättre och snyggare.

IMG_0296_Snapseed

Den gamla guldspelgeln köpte jag av dödsboet, den har stått här i huset i över 80 år, perfekt att spegla sig i när morgonångesten om vad man ska ha på sig kickar in.

IMG_0293_Snapseed

I helgen var jag på Finloppis här i Malmö som en vän organiserar. Fyndade bland annat den blå lilla klänningen från Whyred som hänger på spegeln och den långa svarta från Cos. Gillar att hänga fram kläder som decor och även om det lär dröja innan vädret tillåter att jag använder dom så kan jag njuta av plaggen varje dag!

IMG_0307_Snapseed

Idag har det blivit storstädat och alla sängkläder har blivit vädrade, det är nog det bästa tipset jag kan ge för ens sovrum, VÄDRA!!!

För det finns väl inget bättre än att kurra upp sig i en ren ny-vädrad säng!!?

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *