9 år

Home storie

Det är helt galet vad tiden och åren springer iväg. Den 30 juni, idag är en viktig dag i mitt liv. Det är nämligen dagen jag blev mamma för andra gången. Milo föddes på Isola Tiburtinas nunnesjukhus, ön i Tibern, mitt i Trastevere där vi då bodde. Det var en super het och torr sommar. De sista veckorna vaggade jag mig fram och längtade efter att få träffa honom så mycket att det nästan kändes som om det aldrig skulle ske. Gick över en vecka efter “dodate” och tillsist hände det, värkarna satte igång!

Home storie
 

Klockan 7.17 kom han och jag minns utsikten genom mitt fönster, den brusande Tibern, den varma morgonsolen med Vatikanen och vajande palmer i bakgrunden. Milo var den blondaste bebisen någonsin som fötts på Isola Tiburtina och nunnorna var helt till sig. Alla ville ta sig en titt på den ljusa, stora vikingabebisen. Även jag fick beröm, en riktig barnaföderska som födde utan bedövning och inte sa ett knyst under hela förlossningen, detta hade dom aldrig varit med om. Så även jag gick under smeknamnet vikingakvinnan under de två dagar vi stannade på ön;)

Nio år senare är han lika blond och lika bedårande som den dagen han föddes. Världens finaste mittemellan bror, både liten och stor.

Grattis på 9 års dagen, älskar dig!

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

Foto: Petra Bindel

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *