A family Feast

I samarbete med Simple Feast

I vår familj är middagen på kvällen den heligaste stunden på dagen. Det är då vi alla samlas här hemma, sitter ner runt vårt stora bord och pratar om dagen som gått. Jag dämpar belysningen, tänder levande ljus, sätter på lite musik. Allt för att skapa en mjuk och vilsam stund för min lilla familj. Jag är en person som älskar att sätta guldkant på vardagen och jag lägger gärna extra tid på att skapa en vacker dukning trots att det inte är fest.

Det behöver inte vara så värst komplicerat, ibland kan det räcka med en vacker kvist eller några färgsprakande löv från trädgården. Sen har vi själva maten.. Jag är en matnörd, älskar att både laga och äta god mat och för mig är det extra viktigt att servera mina barn näringsrik, ekologisk och säsongsbaserad mat, helst ska den vara hemlagad. Men hur får man då ihop allt detta som ensamstående, egenföretagande, trebarnsmamma? Nu ska jag berätta en hemlighet, svaret är att det får man inte! Man måste lära sig att vara smart och ta lite genvägar för att få ihop vardagen med jobb, barn, logistik och matlagning.

En smart genväg som jag har velat prova länge är Simple Feast. Så denna veckan provar vi Family Feast som är veganska rätter för 3 middagar till hela familjen som är redo att servera på bara 10 minuter! Simple Feast jobbar för att bli världens mest klimatsmarta matkasse. Dom serverar bara vegetariska och veganska rätter, maten lagas på enbart ekologiska ingredienser samt är deras förpackningar gjorda på växtfibrer från majs, socker och potatis. Det känns som en matkasse för mig helt enkelt!

Dag 1 börjar med en grönsakslasagne och varm bönsallad som serveras med spetskål, purjolök, oliver och citrontimjandressing.

Dag 2 blev det Linsbiffar, krossad potatis och kryddsmör. Serveras med stekta gulbetor, rödpesto, bovete och gurksallad.

Och dag 3, röd curry och teriyaki-grönsaksspett som serveras med broccoli, paprika, sesamfrön och stekt ris.

Vi gillar att det är super tydliga beskrivningar för att tillaga rätterna, det är så pass enkelt att kidsen fixar det galant ensamma!

Middagen är klar! Jag kan berätta att lasagnen var en stor favorit, även den varma bönsalladen slank minsann ner. Ikväll blir det linsbiffar och krossad potatis!

Gillar att Simple Feast är så mycket mer än en vanlig matkasse då den inspirerar till en mer hållbar livsstil full av njutning och nya smakintryck för hela familjen. Jag vill passa på och dela en kod, Malin10, som ger dig 10% vid din första beställning från Simple Feast, erbjudandet har ingen tidsbegränsning. Ibland måste man fuska lite och göra livet lite enklare för sig själv!


Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *