Allt det vackra..

307751dcde947c0a702a7b2459789965

Jag vill tacka alla fina människor som har hört av sig till mig under den senaste veckan, som peppat, lyssnat och funnits där för mig. Det känns skönt att veta att det finns så många underbar vänner där ute, tack!

Veckan som har passerat kan nog räknas som den värsta i mitt liv, jag har träffat på känslor och tankar jag aldrig har kommit i kontakt med förut.

9fceb5ce66399fda6c73e9c1111774a9

Vi påbörjar ett sorgarbete som kommer att ta sin tid, att livet inte blev som vi hade tänkt. Drömmen om att leva i ett tryggt äktenskap, bli gamla tillsammans och njuta av våra barn sida vid sida gick i kras. Livet ville något annat för oss.

6dd50095e48175ab6edbd1c845c8dfea

Nätterna är värst, det är då sorgen griper tag i mig och jag börjar att vända och vrida på saker som har hänt, 16 år tillsammans, nästan halva mitt liv!!

Allt kommer och går i vågor, ena stunder kan jag se ljuset och tänker på att jag kan skapa precis ett sådant liv jag vill ha för att i nästa sekund falla ner i allt det mörka. Min styrka är att jag har mina tre fantastiska barn som får mig att skratta och le varje dag, som får mig att tänka på en ny framtid full med nya utmaningar och lärdomar.

Jag fick en så fin kommentar här om dagen,

There is a crack in everybody’s life, that is the only way for the light to get in.

Den lilla frasen bär jag med mig i hjärtat, tack!

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

Foto: Emily Quinton

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *