Apelsin och mynta te

_MG_2322_Snapseed

Det bästa med att jobba som frilansare är dagarna jag jobbar hemifrån. Jag kan se ut precis som jag vill, gå i pyjamas hela dagen och mitt kontor kan vara vart som helst. Just denna förmiddagen agerade sängen som kontor!

_MG_2245_Snapseed

När jag sitter vid datorn har jag nästan alltid en kopp men något varmt att smutta på. Att jag älskar te har nog ingen som läser min blogg missat. I dag kokte jag upp en rejäl sats med mynta och apelsin te. Uppiggande och värmande i vårrusket, ni måste prova! Här kommer receptet.

1 liter kokande vatten, skalet från en halv apelsin, 2 kanel stänger, 5 anis stjärnor, 6 korn svartpeppar, 1 tesk mald ingefära och en näve mynta.

Skala en halv apelsin med potatisskalare, undvik det vita som ger en ganska beskt smak. Häll i alla ingredienser utom myntan i kokande vatten och låt sjuda i 20 minuter. När det är klart servera i glas med en kvist mynta och en skiva apelsin i.

_MG_2383_Snapseed

_MG_2381_Snapseed

Nya Elle Decoration låg i postlådan i morse och jag blev extra glad när jag såg att omslaget var från Amelia Widells fina hem. Jag bloggade hos Amelia på Lovely life när hon och Johanna drev portalen för ett par år sedan. Nu är vi bloggkolleger igen här på Elle Decoration, super kul, välkommen hit Amelia!

_MG_2313_Snapseed
_MG_2301

Nu tittade visst solen fram, dags att hoppa i kläderna och köra och hämta hem mina små från skolan. Fortsatt fin Tisdag, peace!

serialsue-trial-1-1.regular-1

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *