Årets gala


Stockholm bjöd på 3 minusgrader och sol. Fint att halka runt i lite snö för omväxlingsskull, nere i Malmö har det mest varit brunt och dis hela vintern… Jag hade ett par möten i stan, var bland annat uppe och pratade med mitt nya managementbolag Promotor Media som nu representerar mig. Kika in på min profil här!

Efter en sen lunch checkade jag in på mitt gamla favorit hotel Nobis. Det var länge sedan jag bodde här men älskar fortfarande denna pärla till hotell. Innegården är något helt speciellt, perfekta stället för en lugn stund med datorn i knäet i sällskap med en rykande kopp te. Avspänt, klassiskt och elegant på bästa location i Stockholm – What´s not to like??


Sen blev det dags att göra sig i ordning inför kvällens gala. Sjönk ner i mitt härliga badkar för att ladda ordentligt inför kvällens strapatser.

Lyxigt värre med Byredos linje Bal d´Afrique…

Ja, vad kan jag säga… Ska man gå på en gala om året, ja, då är det Elle galan man ska satsa på. Galornas galor!!

Jag kände mig helt rätt i Ida Sjösteds klänning- svart, lång och elegant! Kvalade in i kvällens “15 mest bedövande vackra klänningar” 

Wow, vilken fest!! Klockan 00.00 tackade jag och mina ömma fötter för oss. Jag är så oerhört glad över att jag fick träffa så många gamla vänner och känner att jag nu är påfylld med glitter och glamour för ett tag framöver!

Vaknade av solen som kikade in i 663, rummet med den bästa utsikten över Berzelii park och vattnet. God morgon Stockholm!


Efter en lång och mysig frukost med denna underbara människa tog vi en skön promenad ut till Moderna Museet. Sol, vindstilla och varmt te – mys!


Tack för den här helgen Stockholm, ses snart igen.

Foto 6,8 Studio Emma Svensson
 

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *