Att skapa lugna stunder


Livet som ensamstående trebarnsmamma, egenföretagare och husägare är ganska tufft. Allt som oftast känner jag att tiden inte räcker till.. Det känns svårt att hinna med allt, att finnas till för alla, att hinna lyssna och stötta samtidigt inte tappa bort sig själv… En prövning och stor utmaning.

När allt snurrar som snabbast och jag behöver återhämtning mår jag allra bäst av att vara hemma. Det är där jag hittar min styrka och mitt lugn. Att sortera en låda, plocka i ordning, dammsuga är bästa terapin för mig, då sorterar jag samtidigt alla tankar i mitt huvud. Belöningen kommer sen i form av ett varmt bad och blir då extra härlig! Badkaret var det första jag köpte till mitt hus, jag hade en lång renovering framför mig och badkaret stod levererat och klart i garaget i två år och bara väntade på att få flytta in. Innan jag skulle installera badkaret var jag i Istanbul och besökte en klassisk hamam. Där använder man sig inte av duschar utan av skålar istället. Det är så härligt att det får ta tid och badet blir mer av en ritual än bara en snabb dusch. Jag köpte med mig en badskål och bestämde mig för att inte installera en dusch till badkaret hemma, har inte ångrat det en minut!


Låt mig stanna här hela dagen…

 
 

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *